De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Licht thema en kleine verbeteringen voor Falcon Pro 3

Gijs Ettes
10 juni 2015, 13:44
1 min leestijd
Licht thema en kleine verbeteringen voor Falcon Pro 3

Falcom Pro 3, de uitstekende Twitter-app van ontwikkelaar Joaquim Verges, heeft een update gekregen die de app verfijnder maakt. Er is nu een licht thema beschikbaar en je hebt de optie om snel kolommen te verwijderen of herpositioneren.

Lees verder na de advertentie.

Falcon Pro 3 update brengt kleine verbeteringen

falcon pro 3 update

Het lichte thema kan desgewenst automatisch overschakelen naar het donkere thema, afhankelijk van het tijdstip. Dat is prettig als je de Twitter-app zowel overdag als ‘s avonds veel gebruikt.  Verder kun in je versie 1.2 kolommen vasthouden en omhoog of omlaag bewegen om ze anders in te delen. Swipe je kolommen van rechts naar links, dan worden ze verwijderd.

De Falcon Pro 3 update brengt ook enkele kleinere vernieuwingen, zoals de optie om de ingebouwde browser uit te schakelen als je liever je eigen browser gebruikt. Ook is het probleem met de niet werkende YouTube-speler (wanneer een tweet ook een afbeelding heeft) opgelost. Tot slot zijn diverse bugfixes en stabiliteitsverbeteringen doorgevoerd.

Falcon Pro 3 downloaden

Falcon Pro 3 is voorzien van het Material Design van Android Lollipop, een donker of licht uiterlijk en een handig uitschuifmenu om je eigen profiel te bekijken. Ook kun je werken met verschillende columns die je zelf kunt indelen. Het opstellen van een tweet gaat vlot en snel, waarbij je de mogelijkheid hebt om een tweet vanuit meerdere accounts te verzenden. Daarnaast  kun je snel een afbeelding aan je tweet toevoegen.

De alternatieve Twitter-app  is gratis uit te proberen, maar kost 3,38 euro voor het eerste account dat je met de app wilt gebruiken. Een extra Twitter-account toevoegen kost vervolgens 1,69 euro.

Download Falcon Pro 3 in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu