De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Falcon Pro update: populaire Twitter-app krijgt handig statistieken-scherm

Redactie
6 januari 2014, 17:12
1 min leestijd
Falcon Pro update: populaire Twitter-app krijgt handig statistieken-scherm
Falcon Pro update

Het verhaal van Falcon Pro is vreemd en ingewikkeld. De app werd te populair, vervolgens bestraft door Twitter omdat ontwikkelaar Joaquim Verges een onweg had gevonden om nóg meer gebruikers toe te laten en uiteindelijk is de Twitter-app uit Google Play verwijderd. Maar Verges geeft niet op en is nog steeds bezig met de ontwikkeling van Falcon Pro.

De laatste Falcon Pro update voert enkele belangrijke bugfixes door, maar komt ook met een nieuw en handig statistieken-scherm dat actieve Twitter-gebruikers moet helpen bij het organiseren van hun account en het overzichtelijk houden van alle informatie.

Lees verder na de advertentie.

Falcon Pro update: wat nog meer?

Falcon Pro 3

Het nieuwe statistieken-scherm is de grootste nieuwe toevoeging door de Falcon Pro update. Deze nieuwe sectie laat de impact van je tweets zien door middel van het aantal retweets en het aantal keer dat een tweet als favoriet is gemarkeerd. Zo krijg je een goed overzicht van de tweets die populair zijn geweest bij je volgens en op Twitter.

Verder zorgt de Falcon Pro update voor een universele streaming-modus, waardoor je ook met een mobiele connectie Twitter-conversaties in real-time te zien krijgt. Hierdoor heb je een soortgelijke ervaring die ook Tweetdeck biedt, waardoor je direct een notificatie krijgt bij onder andere een mention of retweet. Normaliter moet je wachten tot Falcon Pro de nieuwe informatie ophaalt. Deze streaming-modus kost echter wel veel energie.

Als laatste is het scrollen geoptimaliseerd, zijn de tweet-details verbeterd, worden foto’s voortaan groter weergegeven en zijn conversaties op de schop genomen om ze duidelijker te laten ogen.

Lees meer over Falcon Pro

Falcon Pro is gratis via de officiële website te downloaden. Het betreft een apk-bestand. Hoe je dergelijke bestanden kunt installeren, lees je in onze handleiding Android apk-bestanden installeren.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu