De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Download: Fallout Shelter eindelijk beschikbaar voor Android

Wouter Nijsen
13 augustus 2015, 13:32
2 min leestijd
Download: Fallout Shelter eindelijk beschikbaar voor Android

We hebben er een tijdje op moeten wachten, maar eindelijk is Fallout Shelter te downloaden voor Android. Hiermee heeft Google Play er weer een fijne game  bij gekregen.

Lees verder na de advertentie.

Fallout op je Android

Fallout Shelter is de eerste mobiele game uit de populaire Fallout-reeks die we kennen van de spelcomputers en pc. Het spel, dat is ontwikkeld door Bethesda, werd in juni tijdens de gamebeurs E3 onthuld en direct beschikbaar gemaakt voor iOS. Een Android-versie bleef echter uit, maar daar is vandaag verandering in gekomen. Fallout Shelter is nu beschikbaar voor Android.

Fallout Shelter is een losstaand spel waarin het de bedoeling is om een ondergrondse basis (of Vault) te bouwen, waar mensen worden beschermd tegen de gevolgen van een kernramp. Het is aan jou om de bevolking van je Vault te onderhouden en te zorgen dat ze tevreden blijven. Dat doe je bijvoorbeeld  door ze van werk te voorzien, te upgraden en te beschermen tegen de gevaren van het post-apocalyptische leven.

Ontwikkelaar Bethesda heeft veel tijd in Fallout Shelter gestoken, en dat zie je er aan alle kanten vanaf. Zo heeft het spel een cartoony look, wat er prachtig uitziet en is de game volledig in de stijl van andere Fallout-games. Dit gecombineerd met de verslavende gameplay zorgt ervoor dat je jezelf helemaal in de game kan verliezen.

Fallout Shelter is in de basis een gratis spel, maar werkt wel met in-app aankopen in de vorm van broodtrommels. Die bevatten uitrusting en andere hulpmiddelen die je kunt gebruiken om de mensen van je Vault tevreden te houden. Hiervan zijn er voldoende van in de game te vinden, maar  je kunt ze ook met echt geld aanschaffen.

Fallout Shelter downloaden

Als gezegd is Fallout Shelter gratis te spelen, al zijn er dus wel diverse in-app aankopen aanwezig. Het spel is via onderstaande link te downloaden. Zorg dat je beschikt over 141MB aan vrije opslagruimte en Android 4.1 of hoger.

Download Fallout Shelter  in Google Play (gratis, bevat in-app aankopen)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu