Fancy Widget: gratis klok en weerbericht in HTC Sense stijl
Wouter Nijsen

Fancy WidgetEr is in het verleden heel wat te doen geweest om “Beautiful Widget” van ontwikkelaar LevelUpStudio. HTC liet dit widget uit de Android Market halen omdat ze vonden dat deze teveel leek op HTC’s eigen widget in de Sense interface. LevelUpStudio heeft “Beautiful Widget” echter ondertussen in een iets gewijzigd vorm weer in de Android Market gezet. Ontwikkelaar Android Does waagt nu ook een poging met een kopie van het bekende HTC widget. Het gratis verkrijgbare “Fancy Widget” lijkt wat ontwerp betreft als twee druppels water op het origineel van HTC. Je ziet dus de bekende flip-clock met daaronder je locatie, het huidige weer, de minimum en maximum temperaturen en de dag en datum. Het enige wat ontbreekt is een leuke animatie wanneer je op het weerbericht klikt.

In plaats van de animatie krijg je de verwachting voor vier dagen te zien. Wanneer je de klok selecteert opent zich een scherm waar je de instellingen kunt wijzigen voor de weergave van de klok, temperatuur, je locatie en de update-frequentie.

Downloaden van “Fancy Widget” kan gratis in de android Market, door het scannen van de QR-code of direct via deze link. Nu afwachten hoe lang deze Sense-kopie in de Android Market mag blijven staan.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.