De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Populair boerderijspel FarmVille 2 nu ook offline en anoniem speelbaar

Gijs Ettes
17 april 2014, 19:11
1 min leestijd
Populair boerderijspel FarmVille 2 nu ook offline en anoniem speelbaar
Farmville 2

De nieuwste versie van FarmVille, de populaire boerderijsimulator die sinds 2012 furore maakt op Facebook, is er nu ook voor Android. FarmVille 2: Het boerenleven vereist geen sociale inlog en is eventueel offline te spelen. De nieuwe FarmVille-game moet de noodlijdende uitgever Zynga er weer bovenop brengen. Begin dit jaar kondigde het bedrijf nog aan 15 procent van zijn werknemers te ontslaan om zo kosten te besparen.

FarmVille 2: Het boerenleven heeft vrijwel dezelfde opzet als zijn voorganger. Het is de bedoeling om een boerderij op te zetten en uit te bouwen, gewassen te verbouwen en dieren te houden. Daarnaast kun je met je gewassen gerechten produceren en handelen met vrienden en andere spelers, om zo de meest succesvolle boer(in) te worden.

Lees verder na de advertentie.

Farmville 2 android

De game kent weer een fijne kleurrijke stijl en een aantal nieuwe omgevingen. Zo kun je een boerderij aan de kust bouwen en naar hartenlust vissen, zowel alleen als met andere boeren. Verlaat je de anonieme modus en verbind je de game met Facebook, dan heb je de mogelijkheid om gratis water te versturen.

Uiteraard zijn alle elementen van een freemium-game aanwezig: timers, in-app aankopen en een (gelukkig optionele) sociale plug-in. FarmVille 2 vereist Android 4.0 of hoger en neemt circa 46MB in op je smartphone of tablet. Download de game via de link hieronder.

Download: FarmVille 2: Het boerenleven (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu