FastMall: shoppen in winkelcentra zonder te verdwalen

Redactie
28 november 2010, 16:35
1 min leestijd
FastMall: shoppen in winkelcentra zonder te verdwalen
fastmall

Op vakantie in het buitenland en wil je graag naar een groot winkelcentrum? In sommige gevallen is het dan handig om een plattegrond van een winkelcentrum bij de hand te hebben. Hoe vind je anders die ene leuke winkel met Android-accessoires? Vanaf vandaag is FastMall te downloaden in de Android Market, waarmee je kaarten van veel winkelcentra kunt downloaden op je telefoon. Eenmaal in een winkelcentrum kun je de plattegrond gebruiken om te navigeren. Een groot voordeel is dat je geen Wi-Fi of GPS nodig hebt, want alle kaarten worden op je telefoon opgeslagen.

FastMall was al een tijdje beschikbaar voor iOS, maar gelukkig is er nu ook een Android-versie uitgebracht.

Lees verder na de advertentie.

FastMall bevat honderden winkelcentra uit de Verenigde Staten, maar ook 21 andere landen – zoals Nederland, Duitsland, Frankrijk en Groot-Brittannië – zijn vertegenwoordigd. Het enige Nederlandse winkelcentrum in FastMall is de Kalvertoren Shopping Center in de Amsterdamse Kalverstraat. Helaas zijn er geen Belgische winkelcentra aanwezig, maar wat niet is kan natuurlijk nog komen.

FastMall toont overigens niet alleen waar winkels zich bevinden, maar ook waar je jouw auto hebt geparkeerd. Daarnaast toont de app of er liften aanwezig zijn voor mensen die moeilijk kunnen lopen of een lichamelijke beperking hebben.

FastMall is gratis te downloaden door de QR-code aan de rechterkant te scannen. Een must als je binnenkort naar Parijs, Londen of Berlijn gaat om te shoppen!

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu