De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Met Feedster hou je al het nieuws van social media bij op één plek

Rick van der Veer
27 maart 2017, 12:34
2 min leestijd
Met Feedster hou je al het nieuws van social media bij op één plek

Om bij te blijven op verschillende social media moet je doorgaans verschillende apps openen. Met Feedster kun je een gemixte feed krijgen van verschillende accounts in één overzicht.

Lees verder na de advertentie.

Social media bijhouden met Feedster

Feedster is een app die je nieuwsupdates biedt vanuit al je social media-accounts. In één overzicht zie je van verschillende netwerken berichten uit je bijbehorende tijdlijn, met daarbij berichten die je misschien interessant vindt. In dit overzicht komt niet alleen tekst terug: ook video’s en gif’jes kunnen hier opduiken.

De app biedt op moment van schrijven ondersteuning voor vier sociale netwerken, waarvan er drie vooral interessant zijn voor Nederlandse gebruikers. Feedster laat je Twitter, Facebook en YouTube toevoegen. Ook het Russische VKontakte kan in de app worden gezet. Op termijn worden er meer netwerken aan de app toegevoegd, volgens de ontwikkelaar.

Je kunt daarnaast ook berichtjes en likes achterlaten met de app. Per netwerk ondersteunt de app de interacties die bij die dienst horen. Zo kun je op YouTube video’s liken en disliken, en laat Twitter je tweets retweeten.

Wat nog onduidelijk is aan de app is de manier waarop de app bepaalt wat er in je tijdlijn komt. Zo zagen we tijdens onze test Facebook-berichten langskomen van een paar jaar geleden, terwijl er ook YouTube-video’s voorbijkwamen die niet overeenkwamen met de soort video’s die vaker op dat account gekeken werden.

De ontwikkelaar benadrukt dat Feedster veilig met je gegevens omgaat. In tegenstelling tot sommige andere apps worden alle gegevens die Feedster uitwisselt met je social media-accounts alleen op je smartphone opgeslagen. Je inloggegevens en andere gevoelige data bevindt zich dus op geen enkel moment op een server die door de ontwikkelaar beheert wordt.

Feedster downloaden

Feedster is via onderstaande link gratis te downloaden uit de Play Store. Voor 3,49 euro kun je met een in-app-aankoop de advertenties in de app uitschakelen.

Download Feedster in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu