Feest.je 2.0 voor Android: eindelijk inchecken op feestjes

Redactie
17 september 2010, 12:48
1 min leestijd
Feest.je 2.0 voor Android: eindelijk inchecken op feestjes
feestje-feestjes

Vanaf vanmiddag is feest.je 2.0 voor Android te downloaden uit de Market. Toen de app werd gelanceerd vroegen veel mensen zich af waar de naam toch vandaan kwam. Je moet inchecken bij horecagelegenheden, maar daar is niet altijd een feestje aan de gang. Vanaf vandaag komt daar verandering in, want de langverwachte functie Feestjes & Evenementen is eindelijk beschikbaar. Je kunt feestjes, concerten, festivals en evenementen ontdekken, bij jou in de buurt.

Zo kun je zien waar vrienden heengaan of wat de meest populaire feestjes zijn. Door in te checken op feestjes heb je een gepersonaliseerde sociale agenda op zak.

Lees verder na de advertentie.

feest.je-android

Je kunt met de nieuwe versie van feest.je vrienden van tevoren laten weten waar je naartoe gaat. Zo kan je inplannen om je vrienden op een bepaalde plek en op een bepaalde tijd te ontmoeten (een feestje aanmaken dus) en wordt de kans groter dat je elkaar ziet.

In versie 2.0 van feest.je zijn nog meer handige extra’s ingebouwd, zoals handige kaarten. Door je Android-toestel te draaien zie je waar je vrienden zijn ingecheckt en waar de meest nabije feestjes zijn.

Downloaden via je Android-browser: feest.je (gratis)Categorie: Sociaal
Spotlight: Android

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's