Feest.je 2.2 introduceert deals: kortingen, gratis drankjes en goodies

Redactie
15 november 2010, 18:01
1 min leestijd
Feest.je 2.2 introduceert deals: kortingen, gratis drankjes en goodies

Feest.je 2.2 is beschikbaar in de Android Market. De nieuwste versie van deze applicatie introduceert deals. Je ziet direct welke gratis drankjes, goodies of kortingen in jouw stad te scoren zijn. Eigenaren van horecagelegenheden kunnen gratis deals toevoegen om klanten naar hun tent te lokken.

“Eigenlijk blazen we het aloude stukje worst bij de slager nieuw leven in. Elk merk of spot eigenaar kan gratis zeer gericht targeten op mensen die in de buurt zijn. Heel leuk voor de gebruikers die op deze manier waardering krijgen voor het inchecken in spots en geweldige promotiekansen voor het merk”, zegt Patrick de Laive, mede-eigenaar van feest.je. “We zijn erg benieuwd naar waar bedrijven mee komen. De eerste reacties tijdens de ontwikkeling van feest.je deals waren erg leuk. Men zag direct al mooie creatieve mogelijkheden om hun merk of spot te promoten.”

Lees verder na de advertentie.

Feest.je is de Nederlandse variant op Foursquare en Gowalla, waarbij je `koning` kunt worden als je een bepaalde horecaplek vaak bezoekt. Zo bouw je gaandeweg een koninkrijk op. Uitgaan wordt dankzij feest.je alleen maar leuker! Gebruikers verdienen medailles als ze op een x-aantal verschillende spots zijn geweest. Als je bij jouw favoriete snackbar, discotheek of bar arriveert, check je in om punten te scoren. Vervolgens stuurt feest.je automatisch een bericht naar je vrienden. Zij kunnen natuurlijk niet achterblijven en zullen ook naar jouw spot moeten komen om te voorkomen dat jij gekroond wordt tot koning.

Feest.je is sinds augustus in de Android Market te vinden. Downloaden? Scan de QR-code onder dit artikel.

Downloaden via Android-browser: Feest.je (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu