Vind een origineel Sinterklaas- of kerstcadeau met Feli

Gijs Ettes
3 december 2015, 12:35
1 min leestijd
Vind een origineel Sinterklaas- of kerstcadeau met Feli

De Nederlandse app Feli, die de Sint of Kerstman helpt om geschikte cadeaus te vinden voor jou, je vrienden en je familie, is er nu ook voor Android. Medio vorige maand verscheen de app al voor de iPhone.

Lees verder na de advertentie.

Vind een geschikt cadeau voor Sinterklaas of kerst

Feli profileert zich als een cadeau-assistent die helpt bij het vinden van een origineel geschenk dat aansluit bij de wensen  van de ontvanger. Nadat je je hebt aangemeld met je e-mailadres of Facebook-account kun je een cadeauprofiel aanmaken voor een vriend(in) of familielid. Het profiel wordt ingevuld met de informatie die jij over de persoon geeft. Zo moet je de naam, geboortedatum  en  je budget invoeren. Vervolgens geef je aan wat voor persoon de ontvanger is en waar hij of zij van houdt. Denk aan bijvoorbeeld aan feesten, gadgets of kamperen.

Zijn alle vragen beantwoord, dan toont Feli verschillende cadeausuggesties. Het is vervolgens de bedoeling dat je op een Tinder-achtige manier de voorgestelde cadeau`s beoordeelt. Als je naar links  veegt verdwijnt de tip in de prullenbak en veeg je naar rechts, dan wordt deze toegevoegd aan het verlanglijstje. Vanuit de app heb je verder de mogelijkheid om het desbetreffende cadeau via Bol.com aan te schaffen. Op deze manier verdienen de makers geld met de app.

Feli voor Android downloaden

Feli is vrij simpel van opzet, maar kan handig zijn als de Sint, Kerstman of jijzelf geen inspiratie hebben  voor een geschikt geschenk. Maar ook voor andere gelegenheden kan de app je voorzien van originele cadeautips. De Android-versie is 4,2MB groot en vereist Android 4.0.2 of hoger.

Download Feli in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu