Festival a/d Werf Utrecht brengt Android-applicatie uit
Redactie

festival ad werf utrechtVan 19 tot en met 28 mei 2011 kun je in Utrecht langsgaan voor Festival a/d Werf, een internationaal evenement met voorstellingen, performances, installaties, lecture-performances en architectuur. Elke avond is er gratis livemuziek op de Neude, zodat je een echt festivalgevoel krijgt.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Het Nederlandse bedrijf Frismedia.nl heeft een festivalapp voor Android-toestellen uitgebracht, waarmee je snel het programma kunt bekijken. Je kunt zoeken op tijd of locatie, maar je kunt ook bekijken welke voorstelling het meestbesproken is. Verder bevat de app tweets over het festival en foto`s waar je doorheen kunt bladeren. Het festival vindt plaats op meerdere locaties, verspreid over Utrecht. Voor mensen die van cultuur houden is het zeker een aanrader.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.