Fieldrunners 2 komt in april naar Android

Redactie
27 maart 2013, 14:24
1 min leestijd
Fieldrunners 2 komt in april naar Android
fieldrunners 2 android

Fans van de tower defense-game Fieldrunners hebben iets om naar uit te kijken. In april komt Fieldrunners 2 beschikbaar, zo heeft ontwikkelaar Subatomic Studios laten weten. Fieldrunners 2 is momenteel in beta om de laatste foutjes eruit te halen en waar je ook bij kunt meehelpen. Het plan is om betatesters met een zo groot mogelijke variatie aan Android-toestellen in te schakelen, zodat alles gegarandeerd werkt.

Daarna volgt de officiële release van Fieldrunners 2 met meer functies, meer levels en meer wapens. De game heeft een speelduur van meer dan 20 uur. Het recept is nog steeds hetzelfde: Fieldrunners is een strategisch actiepuzzelspel waarin je je wereld moet verdedigen tegen een invasie. Je kunt daarbij luchtaanvallen inzetten of exploderende valkuilen plaatsen om de vijand op afstand te houden.

Lees verder na de advertentie.

De nieuwe versie heeft meer dan 20 nieuwe levels die zich afspelen op grote grasvlakten, uitgestorven woestijnen, in steden en op vulkanen. Je hebt de spelvarianten Puzzle, Sudden Death en Time Trial tot je beschikking. Genoeg om naar uit te kijken dus. Wie de wachttijd tot april in stijl wil doorbrengen kan Fieldrunners HD downloaden uit Google Play om het spel weer in de vingers te krijgen.

Heeft dit artikel je geholpen?

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu