Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

Fieldrunners HD eindelijk beschikbaar in Android Market

Redactie
7 juli 2011, 18:45
1 min leestijd
Fieldrunners HD eindelijk beschikbaar in Android Market

De langverwachte tower defense game Fieldrunners HD is nu te downloaden in de Android Market. Het populaire spel zou vorige week donderdag al uit moeten komen voor Android, maar de lancering werd op het laatste moment uitgesteld. Nu is het spel dan eindelijk te downloaden.

Reden van het uitstel was dat de maker van Fieldrunners HD, Subatomic Studios, het spel de eerste 24 uur gratis wilde aanbieden. Aangezien applicaties die in de Android Market worden aangeboden altijd gratis moeten blijven, kon dat dus niet. Het spel is nu wel gratis te downloaden in de Amazon Appstore die helaas alleen vanuit de Verenigde Staten benaderen, maar in Android Market moet er 69 eurocent voor worden betaald. Na de eerste 24 uur is het spel in beide appstores te koop voor ongeveer 2,10 euro.

Lees verder na de advertentie.

Fieldrunners HD gameplay

Het doel van Fieldrunners HD is om te voorkomen dat je vijanden jouw basis bereiken. Dit kun je doen door torens te plaatsen waardoor je het je vijanden onmogelijk maakt dit te doen. Je begint het spel met een beperkt aantal torens, je kunt er meer bijkopen met munten die je verdient door je vijanden te vernietigen. Niet alle torens hebben dezelfde functies, waardoor er geleidelijk steeds meer strategie bij komt kijken om door de levels heen te komen.

Fieldrunners kwam exclusief uit voor iOS op 1 oktober 2008. Het spel was een groot succes en sleepte veel gameprijzen in de wacht. Inmiddels is Fieldrunners ook te spelen op andere platformen zoals de Nintendo DSi, PlayStation Portable en PlayStation 3 en vanaf vandaag dan ook op Android.

Downloaden uit de Android Market: Fieldrunners HD (€0,69 eerste 24 uur, daarna €2,10)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu