FIFA 10 nu in de Android Market

Redactie
27 september 2010, 13:44
1 min leestijd
FIFA 10 nu in de Android Market
fifa10
fifa10

Electronic Arts is hard bezig om spellen uit te brengen in de Android Market. De ontwikkelaar plaatste vorige week Tetris in de Market en deze week is FIFA 10 aan de beurt. In dit voetbalspel kies je een voetbalteam en probeer je de competitie te winnen. In FIFA 10 zitten diverse twintig toernooien en bekers, dertig competities, 570 teams en 12.620 spelers. Daarnaast biedt het spel realistische 3D graphics, zodat je kunt genieten van een optimale voetbalervaring op jouw Android-telefoon.

Bekende modi zitten in FIFA 10, zoals ‘Be A Pro’ en natuurlijk de mogelijkheid om een enkele match te spelen. Gebruikers klagen in de Android Market over dat het spelletje niet werkt op de Motorola Droid en de Samsung Vibrant. Ook is het spel nogal moeilijk te besturen, vooral op een telefoon met een klein touchscreen. Gebruikers zijn wel tevreden over de graphics, die in de buurt komen van de graphics van FIFA op de PlayStation Portable.

Lees verder na de advertentie.

Het spelletje kost ruim vijf euro. Hoewel het apk’tje met een grootte van 4 MB niet erg groot lijkt, heeft de uiteindelijke applicatie een grootte van 30 MB. Aanschaffen kan via de Android Market door de onderstaande QR-code te scannen.

Categorie: Games

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's