De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Manage je Ultimate Team onderweg met de FIFA 17 Companion

Lars Paymans
28 september 2016, 17:08
1 min leestijd
Manage je Ultimate Team onderweg met de FIFA 17 Companion

Virtuele voetballers hebben er met de FIFA 17 Companion weer een nieuwe manier bij om hun Ultimate Team te verbeteren. De app is nu beschikbaar en eigenlijk alleen interessant voor spelers van FIFA 17 op consoles of de pc.

Lees verder na de advertentie.

FIFA 17 Companion nu beschikbaar voor Android

Om de app te kunnen gebruiken, heb je namelijk verplicht een EA-account nodig die is gekoppeld met de pc- of consolegame van FIFA 2017. Niet zo gek natuurlijk, omdat deze app is bedoeld als aanvulling op de volledige game. Met de FIFA 17 Companion sta je namelijk altijd in verbinding met het spel. Ook als je even niet in de buurt bent van een spelcomputer.

FIFA 17 Companion

De FIFA 17 Companion voor Android richt zich voornamelijk op de Ultimate Team-spelmodus. Zo heb je via je smartphone of tablet toegang tot de FIFA Store, wat ongetwijfeld van pas komt als je met iedere tijdelijke aanbieding je voordeel wil doen. Bovendien is het natuurlijk een stuk simpeler om deze deals snel op je smartphone te bekijken.

FIFA Squad Building Challenge is gloednieuw

Daarnaast heeft EA nog een gloednieuwe modus toegevoegd in de vorm van de ‘Squad Building Challenge’. Hier kun je spelers in een Squad plaatsen, die vervolgens allerlei opdrachten moet zien te volbrengen. Doen ze dit goed (en heb jij de juiste opstelling gemaakt), dan kun je er nieuwe pakjes en munten mee verdienen. Uiteraard is er ook een winkel aanwezig in FIFA 17 Companion. Handig voor spelers die liever geld uitgeven dan dit soort minigames spelen.

De FIFA 17 Companion is vanaf nu beschikbaar voor Android op zowel smartphones als tablets die Android 4.1 of hoger draaien

Download FIFA 17 Companion in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu