NOS lanceert FIFA WK 2014 Android-app

Redactie
4 juni 2014, 15:01
1 min leestijd
NOS lanceert FIFA WK 2014 Android-app
FIFA WK 2014 Android

De NOS heeft de officiële FIFA WK 2014 Android-app gelanceerd, met allerlei handige features voor de voetballiefhebber. Het is onder andere mogelijk om video’s, het speelschema en de speelsteden te bekijken.

Daarmee is de app een uitstekende toevoeging voor je smartphone of tablet – de app heeft een interface voor zowel kleine als grote schermen – als je het WK gaat kijken en vooral op de hoogte wilt blijven van het laatste voetbalnieuws rondom het WK.

Lees verder na de advertentie.

NOS FIFA WK 2014 Android-app

Het beginscherm van de FIFA WK 2014 Android-app laat de aanbevolen video’s en het aankomende speelschema zien. Niet alleen van Nederland, maar ook van andere landen: handig als je gewoon een keer een leuke voetbalwedstrijd tussen twee andere landen wilt bekijken. Via het hamburgermenu aan de linker zijkant kun je door de app navigeren. De app toont secties voor video, landen, speelschema, speelsteden en sociale media.

Video’s over het WK 2014 kunnen via de FIFA WK 2014 Android-app worden bekeken. Als je echt live wedstrijden wilt volgen, moet je de officiële NOS-app downloaden. Bij de landensectie heb je de mogelijkheid om te teams te bekijken en het speelschema per land te analyseren. Bij de sectie speelsteden zie je in weke Braziliaanse plaatsen de wedstrijden worden gespeeld. Druk op een locatie en je krijgt meer informatie te zien.

Download

De FIFA WK 2014 Android-app van de NOS is gratis in Google Play te downloaden voor apparaten met Android 4.0 en hoger.

Download: FIFA WK 2014 (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu