De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Fijne podcast-app Pocket Casts voorzien van Material Design

Redactie
11 maart 2015, 11:12
1 min leestijd
Fijne podcast-app Pocket Casts voorzien van Material Design

Pocket Casts is geüpdatet met het Material Design van Android Lollipop  dat op een fraaie wijze is doorgevoerd, waardoor podcasts luisteren nog leuker is geworden.

Lees verder na de advertentie.

Pocket Casts is onze favoriete podcast-app. Podcasts zijn een soort online radio-uitzendingen die je op elk gewenst moment kunt beluisteren. Je abonneert je via de app op interessante podcasts en downloadt deze als je ze offline wilt beluisteren. Streamen behoort ook tot de opties. Eenmaal geluisterd wordt het bestand weer van je smartphone verwijderd.

De app is met name zo geliefd vanwege de vele opties die je als gebruiker hebt. Denk bijvoorbeeld aan de mogelijkheid om een uitzending sneller af te spelen, specifieke luisterinformatie in te zien of de mogelijkheid om al je nog niet beluisterde podcasts in één oogopslag te zien.

Pocket Casts Material Design: dit is er nieuw

Pocket Casts is door de update voorzien van een felle roze-rode kleur, met het nieuwe inschuifbare menu waarbij de notificatiebalk dezelfde kleur toont. Ook maakt de app gebruik van alle nieuwe Material Design-animaties, waardoor het openen van een podcastkanaal er fraai uitziet. Daarentegen blijft de app bekend aanvoelen voor de fanatieke gebruikers.

De update brengt verder ook twee handige opties: de mogelijkheid om een podcastuitzending harder te laten klinken dan het systeemvolume (sommige podcasts zijn eenmaal erg zacht opgenomen) en om stilte uit de podcast te verwijderen. Laatstgenoemde verkort de lengte van een podcast-uitzending.

Download Pocket Casts

Pocket Casts is voor een prijs van 2,99 euro in Google Play te downloaden.

Download Pocket Casts in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu