De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Filemanager ASTRO geoptimaliseerd voor Honeycomb-tablets

Redactie
12 oktober 2011, 14:10
1 min leestijd
Filemanager ASTRO geoptimaliseerd voor Honeycomb-tablets
Filemanager ASTRO geoptimaliseerd voor Honeycomb-tablets

ASTRO File Manager, een van de betere Android-apps om bestanden mee te beheren, is nu ook geoptimaliseerd voor Honeycomb-tablets. De interface is compleet aangepast voor het grote scherm van de tablet en werkt naar behoren. De gehele interface voelt nu een stuk natuurlijker aan. Ook de iconen zijn gewijzigd waardoor de hele app een frisse indruk maakt. Ook het verslepen van bestanden wordt nu ondersteund.

Een van de grote voordelen van Android is dat je ook de mappenstructuur van het telefoongeheugen kunt benaderen. ASTRO is al tijden een van de betere filemanagers op de markt. De nieuwe interface leent zich ideaal voor Honeycomb. Links is een verticale navigatiebalk geplaatst met grote iconen voor de bediening. Ook zijn er snelkoppelingen gemaakt naar de belangrijkste folders zoals muziek, afbeeldingen en video’s. Alle bestaande ASTRO plug-ins zoals Bluetooth en SMB worden ook nog steeds ondersteund.

Lees verder na de advertentie.

ASTRO File Manager is gratis te downloaden in de Android Market. De app is wel voorzien van reclame. Om deze te verwijderen zal je de professionele versie moeten kopen voor 3.99 euro. De app van ontwikkelaar Metago is wel universeel dus als je naast een Honeycomb-tablet ook een Android-telefoon hebt kun je deze voor beide apparaten gebruiken.

Downloaden via Android Market: ASTRO File Manager (gratis)

Downloaden via Android Market: ASTRO Best.beh Pro (€3,99)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu