Final Fantasy III voor Android verschenen

Redactie
28 juni 2012, 16:20
1 min leestijd
Final Fantasy III voor Android verschenen
Final Fantasy III

De driedimensionale remake van Final Fantasy III is nu ook voor Android verkrijgbaar. Dit klassieke rollenspel verscheen in 1990 voor het eerst in Japan, waarna de game in 2003 vanaf de grond opnieuw werd opgebouwd voor de Nintendo DS. Deze 3D-remake verscheen later ook voor iOS en is nu eindelijk ook te koop in de Google Play Store.

In Final Fantasy III bestuur je vier avonturiers die de wereld rondreizen om een dreigend kwaad tegen te houden. Het spel volgt de traditionele RPG-formule: je loopt over een landkaart, verkent kerkers en dorpjes en strijdt in beurtelingse gevechten tegen verschillende monsters. Je kunt constant de opstelling van je team veranderen: ga je veel dood, dan kun je van een magiër met een paar taps een genezer maken, zodat hij je levenspunten op peil kan houden.

Lees verder na de advertentie.

Om Final Fantasy III te spelen heb je Android 2.2 of hoger nodig. In de Google Play Store staat aangegeven of jouw Android-telefoon hardwaretechnisch de game kan draaien. Je moet wel aardig wat investeren in het spel: Final Fantasy III wordt voor de opmerkelijk hoge prijs van €12,99 verkocht. Daar staat tegenover dat de Nintendo DS-versie ooit 40 euro heeft gekost.

Downloaden: Final Fantasy III (€12,99)

Heeft dit artikel je geholpen?

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu