Final Fantasy VI voor Android beschikbaar

Final Fantasy VISquare Enix heeft bekendgemaakt dat Final Fantasy VI ook voor Android beschikbaar is. De game werd in 1994 voor de Super Nintendo uitgebracht, waarna de PlayStation in 2002 volgde. Final Fantasy VI, dat wordt geroemd vanwege zijn uitstekende verhaalvertelling binnen een uitgebreide roleplayinggame, behoudt zijn retro-look, maar biedt wel verbeterde graphics, slimmere besturing en een meer overzichtelijke interface.

Volgens Square Enix is zowel het verhaal als de gameplay van Final Fantasy VI voor Android geheel hetzelfde als die van de game uit de jaren negentig. De Final Fantasy VI Android-game, die een kleine 500MB groot is, heeft echter wel een flink prijskaartje: 14,49 euro. Heb je een geroot toestel? Pas dan op: Square Enix blokkeert nog steeds Android-apparaten met root.

Final Fantasy VI Android-game video

Final Fantasy VI is te downloaden in Google Play voor Android-apparaten zonder root met Android-versie 3.2 en hoger.

Download: Final Fantasy VI

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.