Fire Emblem Heroes: Nintendo’s eerste Android-game is nu beschikbaar

Lars Paymans
2 februari 2017, 10:05
1 min leestijd
Fire Emblem Heroes: Nintendo’s eerste Android-game is nu beschikbaar

Nintendo’s eerste Android-game is eindelijk hier. Download Fire Emblem Heroes vanaf nu gratis en speel de populaire strategieserie nu op je smartphone of tablet.

Lees verder na de advertentie.

Fire Emblem Heroes release voor Android

Op Super Mario Run op Android moeten we nog even wachten, maar tot die tijd kunnen we ons vermaken met Fire Emblem Heroes. De game is zojuist verschenen in de Google Play Store en kun je volledig gratis downloaden en spelen. In tegenstelling tot Super Mario Run, die na een gratis trial tien euro gaat kosten.

Fire Emblem Heroes release

In Fire Emblem Heroes is het aan jou om een team van helden samen te stellen die het in strategische gevechten tegen andere spelers opnemen. Ieder personage heeft zijn eigen sterke en zwakke plekken, dus is het aan jou om hier een goede mix tussen te vinden. Via een uitgebreide tutorial leert de game je stap voor stap hoe Fire Emblem werkt.

Tijdens het spelen ontgrendel je steeds nieuwe personages om aan je team toe te voegen, al kun je dit proces ook versnellen door wat Orbs aan te schaffen. Deze parels lever je in, waarna je een willekeurige nieuwe Hero krijgt. Nintendo kiest met Fire Emblem dus een ander verdienmodel dan Super Mario Run.

Serverproblemen

Omdat de Fire Emblem Heroes release nog maar net heeft plaatsgevonden, lijken de servers nog erg instabiel te zijn. Zo kregen wij tijdens de installatie de nodige foutmeldingen. Door regelmatig op ‘Retry’ te drukken, lukte het uiteindelijk om de download van 80MB te voltooien. Belangrijk om te onthouden is dat Fire Emblem Heroes net als Super Mario Run continu een internetverbinding nodig heeft om te werken.

Download Fire Emblem Heroes in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu