Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

In FireWhip maak je vijanden af met een vuurzweep van pixels

Redactie
22 juni 2015, 19:01
1 min leestijd
In FireWhip maak je vijanden af met een vuurzweep van pixels

In FireWhip bestuur je een vuurzweep die je in de rondte moet zwaaien om vijanden dood te maken. Met toffe geluidseffecten en pixelated graphics is de game verslavender dan je denkt.

Lees verder na de advertentie.

De speler speelt in de game een pixelachtige vlek met een zweep die bestaat uit vlammen. Het verhaal daarachter is niet bekend; hier zul je het mee moeten doen. FireWhip draait dan ook niet om het verhaal, maar om de gameplay. Op de pixelvlek komen vijanden – kleine bolletjes – af die je met de zweep kunt doden, door een rondje te swipen  waarna de vuurzweep in de rondte gaat.

Dit doe je in FireWhip

Het zwaaien van de vuurzweep is best lastig. Je swipet in een cirkel om de vlek heen om de zweep te activeren en rond te draaien. Hoe sneller je swipet, hoe krachtiger de zweepslag. Probleem is dat je niet te snel moet swipen, anders raakt ‘ie al zijn kracht kwijt. Maar als je op het juiste moment je vinger van het scherm haalt, voer je een verwoestende vuuraanval uit die veel krachtiger is dan een normale slag van de vuurzweep.

Vijanden in FireWhip worden ook moeilijker naarmate je verder komt. Denk bijvoorbeeld aan een vijand met een schild, die pas kwetsbaar worden als het schild kapot is geslagen. Deze vijanden hebben bijvoorbeeld meer dan één klap nodig. En dat wordt lastig als ze in grote aantallen naar je toe komen vliegen.

De game in beeld

Download FireWhip

FireWhip is  voor 1,09 euro  te downloaden in Google Play voor apparaten met Android-versie 2.3.3 en hoger.

Download FireWhip in Google Play (1,09 euro)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu