Hoera! Flappy Bird weer te downloaden in Google Play

Redactie
14 maart 2014, 10:05
1 min leestijd
Hoera! Flappy Bird weer te downloaden in Google Play
Flappy Bird downloaden

De verslavende Flappy Bird Android-game is opnieuw beschikbaar in Google Play. Eerder haalde ontwikkelaar Dong Nguyen de game offline omdat Flappy Bird volgens hem “misbruikt” werd. Spelers zouden de game te veel spelen. Toch liet Nguyen doorschemeren dat Flappy Bird mogelijk terug zou komen in Google Play.

De game is sinds februari offline. Wat volgde was een stroom aan kritiek voor Nguyen en honderden kopieën die probeerden mee te liften op het succes van het origineel. Er doken tientallen Flappy Bird alternatieven op die in de buurt komen, maar toch niet de magie van Flappy Bird hebben.

Lees verder na de advertentie.

Over Flappy Bird

Flappy Bird omzet

Onder een steen geleden de afgelopen maanden? Dan leggen we Flappy Bird nog even uit.

In de game bestuur je een vogeltje dat door openingen moet vliegen. De buizen, die van boven en onderen komen, zorgen voor deze openingen. Voor elke keer dat je door een opening vliegt, krijg je een punt.

Je bestuurt de game door op het scherm te tikken. Bij elke tik vliegt het vogeltje een beetje omhoog. Als je niet drukt, valt hij weer naar beneden. Zo simpel, en zo enorm verslavend. Eén tik kan er één teveel zijn, en een halve seconden wachten het vogeltje laten vallen kan juist succes betekenen.

Ik heb in een lange tijd een game niet zo gehaat en tegelijkertijd zo lief gehad.

Meer over Flappy Bird

Nog niet genoeg gelezen over Flappy Bird? Check het laatste nieuws en hoe je de hoogste score krijgt met deze handige Flappy Bird cheat! Ook is de Flappy Bird download-pagina met het apk-bestand nog steeds online. Of probeer één van de games uit onze grote collectie met Android games.

Download

Download: Flappy Bird (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu