De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Flappy Bird download: zo installeer je de Android-game weer

Redactie
10 februari 2014, 9:07
2 min leestijd
Flappy Bird download: zo installeer je de Android-game weer
flappy bird download

Flappy Bird, de game die de afgelopen week is uitgegroeid tot een regelrechte hit en hype, is door de ontwikkelaar uit Google Play verwijderd. Hij had geen zin meer in de aandacht (en genoeg aan de game verdiend), waardoor de game niet meer via Googles app-winkel op jouw Android te installeren is.

Maar dat weerhoudt de echte fanatieke Flappy Bird-fans en alle andere geïnteresseerden niet van het installeren van de game. AndroidPlanet heeft voor jou de Flappy Bird download, die iedereen kan installeren en vervolgens de Android-game kan spelen.

Lees verder na de advertentie.

Flappy Bird al geïnstalleerd

flappy bird2

Zolang Flappy Bird op jouw Android-toestel geïnstalleerd staat, kun je de game blijven spelen. Het betekent namelijk niet dat, als de ontwikkelaar een app verwijdert, de game ook van jouw Android-toestel verdwijnt.

Het is wel zeker dat je geen updates meer krijgt. Daarmee wordt Flappy Bird niet meer voorzien van bugfixes, extra ondersteuning of nieuwe toevoegingen als extra prijzen of vogels. Dat zullen velen echter niet zo erg vinden: Flappy Bird was in zijn eenvoud al een geweldige (en heerlijk agressie opwekkende) Android-game.

Meer over Flappy Bird

Nog niet genoeg gelezen over Flappy Bird? Check het laatste nieuws en hoe je de hoogste score krijgt met deze handige Flappy Bird cheat! Of probeer één van de games uit onze grote collectie met Android games.

Flappy Bird download

Flappy Bird is inmiddels door de ontwikkelaar uit Google Play verwijderd. De aandacht voor de game werd hem te veel. AndroidPlanet heeft echter de laatste APK voor je geript, die hier te downloaden is.

Hoe je een apk-bestand installeert, lees je in onze handleiding APK-bestanden installeren op je Android. We verzekeren je echter: de Flappy Bird download installeren is niet moeilijk en kost maar een minuutje.

Meer spelen? Check dan het hilarische en gratis te downloaden Fappy Bird!

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu