De Samsung Galaxy S22 5G nu met €100,- cashback!

Flappy Bird volledig aanpassen? Zo doe je dat in 6 stappen!

Gijs Ettes
22 februari 2014, 10:33
1 min leestijd
Flappy Bird volledig aanpassen? Zo doe je dat in 6 stappen!
Flappy mod

Middels een stappenplan is het nu voor alle Android-gebruikers mogelijk om een Flappy Bird mod te maken, waarin je jezelf of een meer willekeurig object de hoofdrol laat spelen. Allereerst moet je het origineel downloaden en decompilen en daarna kun je aan de slag met de presentatie van Flappy Bird en deze naar je hand zetten. Een Engelstalig stappenplan en de juiste downloadlinks om aan de slag te gaan met je eigen Flappy Bird mod, vind je via deze link. Daar is het ook mogelijk om de maker van de instructies gerichte vragen te stellen.

De hype rondom Flappy Bird mag dan wel bijna over overgewaaid zijn sinds de maker de game uit de Play Store heeft gehaald, maar dat betekent niet dat Flappy Bird offline is. Sterker nog, er zijn talloze mods en slappe aftreksels van de game verschenen. De minst slechte Flappy Bird mod is nog wel Flappy Doge, waarin het vogeltje heeft plaatsgemaakt voor de vreemd kijkende hond Doge.

Lees verder na de advertentie.

Meer over Flappy Bird

Nog niet genoeg gelezen over Flappy Bird? Check het laatste nieuws en hoe je de hoogste score krijgt met deze handige Flappy Bird cheat! Of probeer één van de games uit onze grote collectie met Android games.

Flappy Bird downloaden

Flappy Bird is inmiddels door de ontwikkelaar uit Google Play verwijderd. De aandacht voor de game werd hem te veel. AndroidPlanet heeft echter de laatste APK voor je geript, die hier te downloaden is.

Hoe je een apk-bestand installeert, lees je in onze handleiding APK-bestanden installeren op je Android. We verzekeren je echter: de Flappy Bird download installeren is niet moeilijk en kost maar een minuutje.

Meer spelen? Check dan het hilarische en gratis te downloaden Fappy Bird!

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Thema's Video's