De Samsung Galaxy S21 FE nu tijdelijk met €96 korting!

Deze game wordt de officiële opvolger van Flappy Bird

Redactie
16 mei 2014, 10:56
2 min leestijd
Deze game wordt de officiële opvolger van Flappy Bird
flappy bird opvolger

De ontwikkelaar van Flappy Bird, Dong Nguyen, is alweer bezig met een Flappy Bird opvolger. Want als er iemand de game zat is, is hij het wel. Hoewel hij eerder aankondigde dat de megapopulaire game terug zou komen met een speciale Flappy Bird multiplayer-modus, heeft hij via Twitter laten weten aan een nieuwe game te werken. “Ik maak een nieuwe game. Zo kunnen mensen Flappy Bird voor een tijd even vergeten”, laat Nguyen weten.

De Flappy Bird opvolger wordt waarschijnlijk een game waarin spelers moeten springen in kleine openingen. Op de eerste afbeelding (links) is te zien hoe een mannetje in een kleine gang springt, op de bekende manier die vele andere games ook hanteren – denk bijvoorbeeld aan Cannabalt. Voorlopig lijkt de nieuwe game op een versimpelde platformer, maar misschien heeft Nguyen nog een paar slimme toevoegingen die de Flappy Bird opvolger weer net zo verslavend als de vogel-game gaat maken.

Het blijft vooralsnog onduidelijk wanneer de nieuwe game wordt gelanceerd. Aangezien Nguyen meldt dat de game Flappy Bird doet vergeten, is het mogelijk dat dit spel eerder wordt uitgebracht dan de nieuwe Flappy Bird-versie. Die zou in augustus uitkomen.

Lees verder na de advertentie.

Meer over Flappy Bird

Nog niet genoeg gelezen over Flappy Bird? Check het laatste nieuws en hoe je de hoogste score krijgt met deze handige Flappy Bird cheat! Ook is de Flappy Bird download-pagina met het apk-bestand nog steeds online. Of probeer één van de games uit onze grote collectie met Android games.

Download

Voor sommigen is Flappy Bird nog te downloaden. Bij de meesten geldt of je de app al eerder op je Android-toestel had geïnstalleerd. Je kunt bekijken of de app nog beschikbaar is door op onderstaande link te drukken.

Download: Flappy Bird (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu