flappydogeFlappy Bird liefhebbers opgelet: de game is in een nieuw (onofficieel) jasje gegoten, met doge in de hoofdrol. Doge is een ietwat vreemd kijkende hond die de afgelopen maanden een zeer bekende internetmeme is geworden. Memes zijn internetplaatjes die erg populair zijn, veel worden verspreid en ook zelf worden aangepast.

Flappy Doge is speciaal voor Android te downloaden en baseert zich volledig op Flappy Bird. Daarmee is het spel eigenlijk precies hetzelfde, behalve de naam en natuurlijk een hond in plaats van een vogel. Volgens de maker zijn de spelelementen ook precies hetzelfde, zoals hoe hoog Doge ‘fladdert’ en hoe snel de hond weer naar beneden valt. Voor getrainde Flappy Bird-spelers zal Flappy Doge dus een eitje zijn.

Download Flappy Doge

Het apk-bestand van Flappy Doge is hier te downloaden. Hoe je een apk-bestand installeert, lees je in onze handleiding Android apk bestanden installeren. De game is niet in Google Play te vinden.

Hoewel de Flappy Bird download nog steeds beschikbaar is, worden er door fans honderden varianten op de populaire game gemaakt. Zelfs Sesamstraat heeft een speciale Bert en Ernie-versie van Flappy Bird gemaakt.

Meer spelen? Check dan het hilarische en gratis te downloaden Fappy Bird!

Lees meer over Flappy Bird

Nog niet genoeg gelezen over Flappy Bird? Check het laatste nieuws en hoe je de hoogste score krijgt met deze handige Flappy Bird cheat! Of probeer één van de games van onze Flappy Bird alternatieven of uit onze grote collectie met Android games.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.