Flash Player voor Android ondersteunt nu Ice Cream Sandwich

Redactie
16 december 2011, 12:03
1 min leestijd
Flash Player voor Android ondersteunt nu Ice Cream Sandwich
Flash Player voor Android ondersteunt nu Ice Cream Sandwich

Adobe heeft haar Flash Player geüpdatet naar versie 11.1. De belangrijkste toevoeging is de ondersteuning van Ice Cream Sandwich. Zo kun je met de update ook Flash-video’s bekijken op de Galaxy Nexus, vooralsnog het enige apparaat dat te koop is met de nieuwste versie van Google’s mobiele besturingssysteem. Adobe geeft wel aan dat nog niet alles vlekkeloos werkt met Android 4.0, zo blijft het geluid (van een filmpje of game) bijvoorbeeld doorlopen als je aan het bellen bent.

Eerder gaf Adobe al te kennen dat ze gaat stoppen met het uitbrengen van Flash voor mobiele apparaten. Volgens het bedrijf is het beter om van nieuwe technologieën gebruik te maken zoals HTML5. Adobe zal nog wel Android 4.0 blijven ondersteunen, maar geen grote nieuwe features meer toevoegen aan de player. Voor Android 5.0 zal geen nieuwe update meer uitgebracht worden.

Lees verder na de advertentie.

Flash Player voor Android is gratis te downloaden in de Android Market. Om de software te kunnen draaien heb je minimaal Android 2.2 nodig. Draai je een oudere versie van Android dan zal je een oudere versie van de Player voorgeschoteld krijgen die niet over alle nieuwe functionaliteit beschikt.

Downloaden via Android Market: Adobe Flash Player 11 (gratis)

Categorie: Tools
Spotlight: Ice Cream Sandwich

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's