De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Flashify: de alleskunner app voor root gebruikers

Redactie
5 juli 2013, 15:22
1 min leestijd
Flashify: de alleskunner app voor root gebruikers
flashify

Flashify is dé alleskunner voor de root-gebruiker en degenen die hun smartphone of tablet ‘flashen’, ofwel andere software en kernels erop installeren. Met Flashify kun je gemakkelijk alternatieve recoveries, kernels en boot-images flashen, direct vanuit Android. Als de flash is voltooid, wordt het toestel opnieuw opgestart waarna de veranderingen zijn doorgevoerd. Ook wordt het flashen van nieuwe software ondersteund.

Maar de app kan nog meer. Zo is Flashify in staat om van je huidige recovery of kernel een backup te maken die hierna op Dropbox opgeslagen kan worden. Daarnaast hebben gebruikers de mogelijkheid om het backup-bestand via de ingebouwde deelfunctie van Android via andere apps te delen.

Lees verder na de advertentie.

Ontwikkelaar Christian Göllner meldt dat het flashen via Flashify niet zonder risico is en dat de app alleen op de Galaxy Nexus, Nexus 7 (lees ook onze Nexus 7 review), Nexus 4 (lees ook onze Nexus 4 review) en Nexus 10 is getest. Volgens Göllner werkt de app echter ook op andere Android-toestellen.

Flashify is gratis in de Play Store te downloaden. De gratis versie versie van de app is echter wel beperkt tot drie flashes per dag. Voor iets meer dan een euro kun je onbeperkt met de app flashen.

Download: Flashify (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu