De Samsung Galaxy S24 Ultra nu met de Galaxy Watch6 LTE cadeau!

Flavyr: uitstekende vervanger voor standaard galerij-app

Gijs Ettes
11 augustus 2013, 15:37
1 min leestijd
Flavyr: uitstekende vervanger voor standaard galerij-app
flayvr

Flayvr is de perfecte gratis galerij-app als je van mening bent dat de standaard galerij in Android wel het een en ander aan functionaliteit mist. Met Flayvr wordt alles op overzichtelijke wijze automatisch indelen namelijk het tegenoverstelde van een sinecure. Deze galerij-app heeft bovendien een aparte interface voor Android-tablets, zodat ook op je trouwe tablet alles er overzichtelijk en strak uitziet.

Lees verder na de advertentie.

Flayvr past zijn automatische sorteren toe op basis van de locatie en tijd waarop een foto is genomen. Hiermee wordt vervolgens een handige collage van gemaakt. De app voegt zelfs automatisch een titel toe aan bepaalde gebeurtenissen, maar deze zijn uiteraard aan te passen als de benaming toch niet helemaal klopt. Flayvr gebruikt hier onder andere je agenda voor. Deze fijne galerij-app heeft bovendien handige knoppen voor het snel delen van je foto’s via e-mail, Google+ en andere soortgelijke sociale netwerken.

flayvr

Galerij-app Flayvr recent voorzien van fijne update

De nieuwste update voor Flayvr voegt de mogelijkheid toe om fotoverzamelingen die met je zijn gedeeld direct vanuit Flayvr te zien, maakt het makkelijker om Flayvr-albums te verwijderen en bevat meerdere kleine bugfixes. Deze update is een goede reden om deze galerij-app een kans te geven dus.

Download: flayvr – photo gallery (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu