De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Fleur je toestel op met het futuristische Battery Widget? Reborn!

Redactie
29 oktober 2012, 14:34
1 min leestijd
Fleur je toestel op met het futuristische Battery Widget? Reborn!

De futuristische batterij-widget met de gekke naam Battery Widget? Reborn! is er ééntje om van te smullen, want soms is simpliciteit gewoon het fijnste op je (drukke) homescreen. Battery Widget? Reborn! is een widget die op Android 4.0-toestellen en hogere Android-versies in grootte kan worden aangepast en enkel de procenten van je batterijpercentage weergeeft. Battery Widget? Reborn! is echter niet alleen een widget, want de bijbehorende app beschikt over een fijn Holo-uiterlijk met handige functies.

Zo geeft Battery Widget? Reborn! een overzichtelijke grafiek van je batterijverbruik, kun je een speciaal icoon in de notificatiebalk activeren die het batterijpercentage en handige toggles voor onder andere Wi-Fi en Bluetooth weergeeft en heb je de mogelijkheid om in de nacht automatisch de vliegmodus te activeren om energie te besparen. Als je Jelly Bean draait, biedt de app zelfs uitgebreide notificaties voor de toggles. Battery Widget? Reborn! werkt ook op tablets en heeft een speciaal tablet-design.

Lees verder na de advertentie.

De app is op dit moment in een bètafase, maar kan al wel via de Google Play Store worden gedownload. De Pro-versie heeft een prijskaartje van 1,49 euro en een gratis app wordt gelanceerd zodra de bètaversie goed genoeg wordt bevonden. De gratis app zal gebruikmaken van een freemium-model – waarmee je via de Google Play Store extra functies kan kopen – en heeft geen advertenties. Tot die tijd kun je echter geheel gratis gebruikmaken van de bètaversie.

Download: Battery Widget? Reborn! (gratis)

Check ook ons artikel over Android widgets, met de beste tips en widgets voor jouw toestel!

Heeft dit artikel je geholpen?

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu