Flight Control en PAC-MAN Kart Rally naar Android

Redactie
5 oktober 2010, 10:12
1 min leestijd
Flight Control en PAC-MAN Kart Rally naar Android
flight-control
pacman-kart

Namco gaat spellen uitbrengen voor Android. Flight Control (in samenwerking met Firemint) en PAC-MAN Kart Rally zijn het eerst aan de beurt. In Flight Control moet je zoveel mogelijk vliegtuigen laten landen, zonder dat ze tegen elkaar botsen in de lucht of op de landingsbaan. Het spel is een groot succes in de App Store van Apple, waar het spelletje miljoenen keren over de toonbank is gegaan. PAC-MAN Kart Rally is een Mario Kart-kloon. Als personages verschijnen niet Mario, Luigi, Princess Peach en Bowser, maar wel Pac-Man, het spookje uit Pac-Man en de prins van Katamari.

In PAC-MAN Kart Rally is het de bedoeling dat je zo snel mogelijk finisht op verschillende racebanen. Kijk uit voor je tegenstanders, want zij kunnen jou bekogelen met allerlei objecten. Gelukkig zijn er genoeg power-ups om de voorsprong te vergroten.

Lees verder na de advertentie.

In het filmpje hieronder komen PAC-MAN Kart Rally en Flight Control voorbij. Flight Control lijkt nog wat problemen te hebben met de besturing, maar waarschijnlijk is dat in de officiële versie opgelost. PAC-MAN Kart Rally ziet er aardig uit op de telefoon van Sony Ericsson, maar wij verwachten dat de Android-versie nog iets mooier gaat worden.

Via: Into Mobile

Categorie: Games

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's