Flight Control landt in de Android Market

Redactie
19 februari 2011, 15:47
1 min leestijd

Het populaire iPhone-spelletje Flight Control landt in de Android Market. Het doel is simpel: zorg dat de vliegtuigen op een landingsbaan landen. Dit doe je door lijnen te tekenen van de vliegtuigen naar de gewenste landingsbanen. Ondertussen zorg je ervoor dat de vliegtuigen niet tegen elkaar botsen, wat onontkoombaar is in latere levels. Het spelletje kost bijna vier euro en daarvoor krijgen gebruikers een heleboel opties, zoals statistieken, highscores, tien verschillende vliegtuigen en helicopters, en een aantal afwisselende kaarten.

Lees verder na de advertentie.

Direct installeren? Ga naar de webversie van de Android Market en klik op ‘Install’. De applicatie wordt dan automatisch op jouw toestel geïnstalleerd. Surf je in de mobiele browser op je Android-telefoon? Klik dan hier om de applicatie rechtstreeks te installeren.

Op zoek naar een goedkoper alternatief? Er zijn al diverse klonen van Flight Control verkrijgbaar in de Market. De beste twee zijn Flying Aces en Air Traffic Control. Flying Aces is gratis, maar komt wel met advertenties. Air Traffic Control kost 1,99 euro en daarvoor krijg je vier spelmodi en vier kaarten. Op grafisch gebied vind ik Flight Control het meest eruit springen, maar deze twee zijn zeker niet verkeerd.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu