FlightTrack krijgt update, nu geoptimaliseerd voor Honeycomb

De populaire applicatie FlightTrack heeft een update gekregen waarmee beter gebruik wordt gemaakt van de hardware van Honeycomb-tablets. Naast deze vernieuwing brengt de update ook nog een aantal bugfixes met zich mee.
Met FlightTrack kun je onder andere de vliegschema’s van luchtvaartmaatschappijen en luchthavens raadplegen. FlightTrack biedt een groot aantal mogelijkheden om vluchten en vliegschema’s bij te houden en op te slaan. Ook laat FlightTrack weten als een bepaalde vlucht vertraagd is of uitvalt.

Met ondersteuning voor Honeycomb-tablets is FlightTrack een stuk overzichtelijker geworden; deze is nu vooral gebaseerd op een grote kaart van waarop alle vluchten die bijgehouden worden zijn weergegeven. Met de update zijn twee nieuwe widgets voor op het homescreen van de tablet toegevoegd en is de zoekfunctie intuïtiever geworden. Voor tabletgebruikers die vaak vliegen is FlightTrack dus nuttige hulp.

FlightTrack is via onderstaande link voor €3,44 te downloaden in de Android Market.

Downloaden uit de Android Market: FlightTrack

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.