Placeholder

Flink knallen met zombie shooter Biofrenzy: Frag the ZombiesBiofrenzy: Frag the Zombies is een game die zich niet richt op diepgang, maar wel op het zorgeloos neerknallen van zombies. Het spel van ontwikkelaar Zozo is voorzien van cartoonachtige HD-graphics en is een van de betere zombie shooters die momenteel te vinden in de Android Market. De game heeft een originele soundtrack en kent drie verschillende moeilijkheidsniveau’s.

De gameplay van Biofrenzy is eenvoudig, ieder level is gevuld met zombies die je moet neerknallen. Waar nodig krijg je uitleg over het je het spel moet spelen. Een verhaallijn is er niet echt. De zombies komen met verschillende snelheden op je af zodat je vlug moet beslissen welk je neer moet schieten. Tussen de levels door kun je wapens wisselen, van een handgeweer tot een bazooka, en upgrades kopen in de vorm van nieuwe wapens.

Enkele noemenswaardige features zijn Bullet Time en Chronosphere. Bij Bullet Time kun je de tijd laten vertragen zodat je bijvoorbeeld precies kunt zien hoe de kogel wordt gelanceerd en deze een zombie uitschakelt. Met Chronosphere ben je even ontastbaar en kun je als een geest door zombies heenlopen. Om Biofrenzy: Frag the Zombies te kunnen spelen heb je minimaal Android 2.0.1 of hoger nodig.

Downloaden via Android Market: Biofrenzy: Frag The Zombies!! (€0,72)

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.