De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Flink knallen met zombie shooter Biofrenzy: Frag the Zombies

Redactie
21 juli 2011, 16:14
1 min leestijd
Flink knallen met zombie shooter Biofrenzy: Frag the Zombies

Biofrenzy: Frag the Zombies is een game die zich niet richt op diepgang, maar wel op het zorgeloos neerknallen van zombies. Het spel van ontwikkelaar Zozo is voorzien van cartoonachtige HD-graphics en is een van de betere zombie shooters die momenteel te vinden in de Android Market. De game heeft een originele soundtrack en kent drie verschillende moeilijkheidsniveau’s.

De gameplay van Biofrenzy is eenvoudig, ieder level is gevuld met zombies die je moet neerknallen. Waar nodig krijg je uitleg over het je het spel moet spelen. Een verhaallijn is er niet echt. De zombies komen met verschillende snelheden op je af zodat je vlug moet beslissen welk je neer moet schieten. Tussen de levels door kun je wapens wisselen, van een handgeweer tot een bazooka, en upgrades kopen in de vorm van nieuwe wapens.

Lees verder na de advertentie.

Enkele noemenswaardige features zijn Bullet Time en Chronosphere. Bij Bullet Time kun je de tijd laten vertragen zodat je bijvoorbeeld precies kunt zien hoe de kogel wordt gelanceerd en deze een zombie uitschakelt. Met Chronosphere ben je even ontastbaar en kun je als een geest door zombies heenlopen. Om Biofrenzy: Frag the Zombies te kunnen spelen heb je minimaal Android 2.0.1 of hoger nodig.

Downloaden via Android Market: Biofrenzy: Frag The Zombies!! (€0,72)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu