Nieuw Flipboard-design maakt app nog meer als een digitaal tijdschrift

Flipboard designFlipboard heeft een grote update gehad die een nieuw design brengt en gebruikers meer dan 30.000 nieuwe onderwerpen laat volgen. Het digitale tijdschrift wordt hierdoor nog visueler en completer, wat door veel mensen wordt gebruikt om onderwerpen rondom hun interesses te volgen. Zo stelt Flipboard jouw eigen tijdschrift samen op basis van jouw interesses en artikelen van interessante websites.

Het nieuwe Flipboard design heeft wat weg van het Material Design, waarbij verschillende secties van andere kleuren zijn voorzien. Ook het pijltje om terug te keren heeft veel weg van het nieuwe design van Android Lollipop.

Flipboard design

Het nieuwe Flipboard design kenmerkt zich door een nieuwe bovenste balk waar je snel kunt zoeken, je notificaties en profiel kunt bekijken en kunt wisselen tussen de door jou gekozen onderwerpen. Daarnaast gebruikt Flipboard meer beeld en een verbeterd lettertype, waardoor artikelen opnieuw een echte tijdschrift-achtige feel hebben.

flipboard-shots-1

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Verder biedt Flipboard een nieuwe dagelijkse editie, waarbij de app speciaal voor jou artikelen selecteert en deze als een soort tijdschrift bundelt. De dagelijkse editie is elke dag vanaf zeven uur ‘s ochtends te lezen. Verder is het in de nieuwe app mogelijk om anderen te volgen, waardoor jij ziet wat zij leuk vinden.

Flipboard video

In onderstaande video wordt het nieuwe Flipboard uitgelegd.

Download

Flipboard is gratis te downloaden in Google Play. De update wordt langzaam uitgerold, dus het is mogelijk dat je ‘m nog niet ziet.

Download Flipboard in Google Play (gratis)

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.