Placeholder

Flipboard, de populaire nieuwslezer en RSS-app voor Android, heeft nu ook een eigen tablet-interface die zowel voor kleine tablets (7 inch als Nexus 7) als grote tablets (10.1 als Galaxy Note 10.1) geoptimaliseerd is. Flipboard is de grote concurrent van Google’s eigen Google Currents en wordt geprezen vanwege het uitstekende design en het ‘omflippen’ van nieuwsberichten en -artikelen.

De screenshot rechtsboven laat de nieuwe interface op een Nexus 7 zien, die horizontaal wordt vastgehouden. In tegenstelling tot de smartphone-interface groter te maken, worden de tegels in het juiste formaat weergegeven en zie je aan de rechterkant jouw eigen Flipboardprofiel. Hier kun je op drukken om de instellingen weer te geven en je abonnementen aan te passen. Mocht je liever de oude vertrouwde smartphone-interface willen gebruiken: daar is ook gewoon een optie voor.

Flipboard is gratis in de Google Play Store te downloaden.

Download: Flipboard (gratis)

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!