Flitsmeister 6.0-update introduceert gratis Pro-functies, nieuwe interface

Thomas Haenen
10 november 2016, 10:40
2 min leestijd
Flitsmeister 6.0-update introduceert gratis Pro-functies, nieuwe interface

Met Flitsmeister blijf je op de hoogte van files, flitspalen en andere incidenten onderweg. Een forse update voor de populaire app voegt allerlei nieuwe functies toe.

Lees verder na de advertentie.

Flitsmeister 6.0 beschikbaar

Volgens de ontwikkelaars heeft Flitsmeister inmiddels meer dan een miljoen gebruikers, en dat wordt gevierd met een grote update. Flitsmeister 6.0 is nu beschikbaar in de Play Store en wordt door de ontwikkelaars “onze grootste update ooit” genoemd.

Deze update introduceert onder andere een nieuw design voor de app. Onderaan in beeld worden verschillende tabbladen waarmee je makkelijk relevante informatie in beeld kunt krijgen. Met een duidelijke knop bovenaan in beeld kun je nu gemakkelijk ongevallen en flitspalen onderweg doorgeven om andere gebruikers te helpen.

In het linkertabblad kun je je favoriete of meestgebruikte snelwegen toevoegen. Vervolgens krijg je een compleet overzicht te zien van alle ongevallen, files en flitsers op die wegen. De app vertelt je precies waar de flitspalen staan en hoe groot de verwachte vertraging is bij ongevallen onderweg.

Daarnaast zijn verschillende Flitsmeister Pro-functies nu gratis voor iedereen beschikbaar. Je kunt een geschiedenis zien van de afstanden die je met de app hebt gereden en van alle flitsers die je hebt doorgegeven. Besluit je toch nog te betalen voor de app, dan kun je Flitsmeister reclamevrij gebruiken. Ook beloven de ontwikkelaars nieuwe functies uit te rollen exclusief voor Pro-gebruikers. Zo kun je in de toekomst mogelijk informatie over matrixborden onderweg en verkeerslichten op je pad verwachten.

Eén significante feature is verwijderd in Flitsmeister 6.0: nieuwsupdates worden niet langer getoond. De focus ligt nu volledig op afbeeldingen en korte informatie, zodat je tijdens het rijden niet afgeleid bent. Zo is er nu een uitgebreide integratie van de navigatiefunctie. Je kunt vanuit de app een bestemming instellen en vervolgens complete navigatie krijgen, inclusief informatie over eventuele flitspalen en belemmeringen onderweg.

Flitsmeister voor Android downloaden

Je kunt Flitsmeister 6.0 voor Android downloaden via onderstaande link naar de Play Store. De app is gratis en werkt op vrijwel elke Android-smartphone.

Download Flitsmeister in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu