3 fijne verbeteringen van de vernieuwde Flitsmeister-app
Wouter Nijsen

Flitsmeister

Gratis

Onze score

8,5

De populaire Nederlandse app Flitsmeister is van een grote update voorzien. Het design is onder handen genomen, terwijl het voortaan ook mogelijk is om met gesproken instructies te navigeren. Lees er hier meer over.

1. Navigeren met gesproken instructies

Het was al mogelijk om met Flitsmeister naar locaties te navigeren, zoals naar je thuis- of werklocatie, maar in versie 7.0 wordt de functie verder uitgebreid. Nieuw zijn de gesproken instructies, die je hoort wanneer je de instructie ook daadwerkelijk uitvoert. Doordat de Flitsmeister-app tijdens het rijden tegen je ‘praat’, hoef je (hopelijk) minder vaak op het scherm van je Android-smartphone te kijken. Dat is natuurlijk ook een stuk veiliger.

2. Nieuw design

Misschien nog wel belangrijker is dat het design van de Flitsmeister-app is verbeterd. De applicatie oogt vooral een stukje overzichtelijker, omdat voor de kaart meer ruimte is. Hiervoor hebben de ontwikkelaars de schermpjes van waarschuwingen, snelheidsindicatoren en reistijden op een andere plek gezet. Hierdoor wordt de kaart van Flitsmeister niet bedekt door informatie die op dat moment even wat minder belangrijk is.

3. Andere kleine verbeteringen

Met de vorige versie van Flitsmeister konden gebruikers al hun aankomsttijd en locatie delen. Handig voor als je je vrienden en/of familie wil laten weten waar je op dat moment met de auto bent. Nieuw is dat anderen nu ook zien hoe hard je rijdt, waaruit ze bijvoorbeeld kunnen aflezen of je stil staat, vastzit in de file of weer onderweg bent.

Flitsmeister voor Android downloaden

De nieuwste versie van Flitsmeister is nu te downloaden in de Play Store. Gebruik hiervoor de onderstaande link. De app werkt op vrijwel alle recente Android-toestellen en is gratis in gebruik.

Download Flitsmeister in de Play Store (gratis)

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.