Flitsmeister waarschuwt nu overal in Nederland voor flitsers

Flitsmeister

Gratis

Onze score

8

Flitsmeister heeft een fijne update voor Android en iOS gekregen: vanaf nu word je op alle Nederlandse wegen gewaarschuwd voor flitsers en controles.

Flitsinformatie van snelweg tot binnen de bebouwde kom

Dat laten de makers van de app weten aan zustersite iPhoned.nl. Voorheen kon het het doorgeven van flitslocaties alleen op A- en N-wegen met hectometerpalen, maar nu worden ook wegen meegenomen waar die palen niet aanwezig zijn. Hierdoor kunnen de circa 1 miljoen gebruikers van Flitsmeister elkaar nog beter informeren, zo betoogt de ontwikkelaar.

flitsmeister android

De laatste update van de populaire flits- en file-app verbetert ook het dashboard. Zo is de optie om een route naar je werk, huis of een andere locatie versimpeld naar een zoekfunctie rechts onderin het scherm. Ook wordt je huidige locatie en het aantal Flitsmeister-gebruikers dat voor je rijdt minder prominent getoond. De wijzigingen zijn doorgevoerd om meer ruimte te scheppen voor relevantere meldingen en functies die later dit jaar volgen.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Tot slot laat Flitsmeister gebruikers verder inzoomen op de kaart en instellen dat deze altijd het noorden boven heeft. De app werkt op de meeste Android-smartphones, al verschilt de grootte en de vereiste softwareversie per apparaat. Via onderstaande link kun je aan de slag met de vernieuwde Flitsmeister Android-app.

Download Flitsmeister in Google Play (gratis)

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.