De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Flitsmeister-app krijgt update en heeft nu 500.000 actieve gebruikers

Gijs Ettes
6 februari 2014, 16:05
1 min leestijd
Flitsmeister-app krijgt update en heeft nu 500.000 actieve gebruikers
Flitsmeister-app

De Flitsmeister-app heeft er sinds mei vorig jaar behoorlijk wat gebruikers bij gekregen. Destijds stond de teller nog op zo’n 300.000, maar inmiddels maken 500.000 Nederlanders actief gebruik van de app. Dat melden de makers van Flitsmeister, Sjoerd Perfors en Rick Waalders, aan Apparata. Kanttekening hierbij is wel dat de groei voornamelijk komt door de populariteit van de iOS-app en de nieuwe app voor Windows Phone.

Niettemin is de Android-versie van de Flitsmeister-app vandaag van een update voorzien. Deze voert diverse bugfixes door en zorgt ervoor dat de app alleen flitsers signaleert op jouw rijrichting. Dat voorkomt onnodig op de rem trappen.

Lees verder na de advertentie.

Flitsmeister is de koning onder de file- en flits-apps. De app geeft je een overzicht van alle mobiele flitsers, files, trajectcontroles en flitspalen, waardoor je – als het goed is – nooit meer een prent ontvangt. Flitsmeister draait op de achtergrond als jij in de auto zit en geeft een melding als je in de buurt van een flitser komt.

De Flitsmeister-app toont in principe alle flitsers, maar de makers geven aan niet van plan te zijn om deze ook in 30-kilometerzones weer te geven. Daar zal het voorlopig dus nog even opletten geblazen blijven. De Flitsmeister-app werkt met vrijwel alle Android-toestellen en is gratis via onderstaande link te downloaden.

Download: Flitsmeister (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu