Flitsmeister: beste flitser-app nu met nieuw uiterlijk

Redactie
24 juni 2013, 17:02
1 min leestijd
Flitsmeister: beste flitser-app nu met nieuw uiterlijk
flitsmeister

Flitsmeister is de koning onder de file- en flits-apps. De app geeft je een overzicht van alle mobiele flitsers, files, trajectcontroles en flitspalen, waardoor je – als het goed is – nooit meer een boete ontvangt. Flitsmeister draait op de achtergrond als jij in de auto zit en geeft een melding als je in de buurt van een flitser komt. En het beste nieuws? De app, die geheel gratis in de Play Store te downloaden is, is van een geheel nieuw, strak en volwassen design voorzien.

Niet alleen het uiterlijk van Flitsmeister is op de schop genomen, ook de database is compleet vernieuwd. De database bevat meer vaste flitspalen en meldt nieuwe flitsers sneller. Daarnaast heeft de app een live weergave van de weg en het hectometerpaaltje waardoor de app exact weet waar je rijdt zonder gebruik van internet. Ook is er een nieuw instellingenscherm waar je de mogelijkheid hebt om per type controle een geluid in te stellen.

Lees verder na de advertentie.

Flitsmeister: nieuwe screenshots

Het nieuwe design is geoptimaliseerd voor Android-toestellen met Android 4.0 (Ice Cream Sandwich) of hoger, maar werkt vanaf Android 2.0 (Eclair).

Flitsmeister beschikt over meer dan 350.000 actieve gebruikers die allemaal flitsers toevoegen en deze aanmeldingen een waardering geven. De app is gratis in de Play Store te downloaden.

Download: Flitsmeister (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu