Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

Flitsmeister nog dit kwartaal beschikbaar in België

Gijs Ettes
30 januari 2015, 14:45
1 min leestijd
Flitsmeister nog dit kwartaal beschikbaar in België

Flitsmeister, wat ons betreft de koning onder de file- en flits-apps, heeft een investering ontvangen van het Belgische Be-Mobile. Het bedrijf kan daardoor  op korte termijn uitbreiden naar onder meer België.

Lees verder na de advertentie.

Flitsmeister in België

flitsmeister in belgie

Dankzij de investering kan Flitsmeister haar ‘internationale ambities waarmaken’. De komende twee jaar zal de focus liggen op het verbeteren van de veiligheid van de file- en flits-app en het implementeren ervan in auto’s. Als eerste zal Flitsmeister worden gelanceerd in België, en op termijn worden meer landen aan het lijstje toegevoegd. Welke dat precies zijn, maakt het bedrijf niet bekend. Wel moet Flitsmeister in België vóór eind maart beschikbaar zijn, zo laat het bedrijf aan iPhoned.nl  weten.

Populair

In een paar jaar tijd is Flitsmeister uitgegroeid tot een van de populairste verkeers-app, zowel op Android als iOS. Momenteel telt de community ruim 700.000 gebruikers en de file- en flitsinformatie van Flitsmeister is ook regelmatig op de radio te horen.

Flitsmeister wil haar services niet alleen uitbreiden naar het buitenland, maar ook de veiligheid en gebruiksvriendelijkheid van haar app verbeteren. Zo moet deze gebruikers beter alarmeren over gevaarlijke situaties op de weg, zoals stilstaande voertuigen. Ook moet Flitsmeister in zoveel mogelijk auto’s worden geïntegreerd.

Download Flitsmeister in Google Play (gratis)

Bron: Flitsmeister
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu