Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

Flitsmeister voegt pechhulp en meer toe aan Android-app

Wouter Nijsen
10 augustus 2017, 14:27
1 min leestijd
Flitsmeister voegt pechhulp en meer toe aan Android-app

De Android-app van Flitsmeister biedt voortaan ‘on demand-pechhulp’ aan, waarmee gebruikers bij problemen direct hulp kunnen oproepen. Ook voert de update enkele kleinere verbeteringen door.

Lees verder na de advertentie.

Flitsmeister pechhulp

Voor de on demand-pechhulp werkt Flitsmeister samen met Allsecur, een verzekeraar die al langer een soortgelijke dienst heeft. De pechhulp is interessant omdat je er geen abonnement of lidmaatschap voor nodig hebt. In een persbericht legt Flitsmeister uit dat één op de vijf automobilisten een abonnement op een pechhulpdienst heeft, maar gemiddeld maar één keer in de vijf jaar daadwerkelijk pech heeft. Een on demand-pechhulp is dan interessant, omdat je dan alleen betaalt als het nodig is.

Als je de nieuwste versie van de Flitsmeister-app hebt geïnstalleerd, vind je de pechhulp in het navigatiemenu. Open de app en tik op het blauwe knopje rechtsonder (met het loepje), waarna de optie ‘Laat pechhulp komen’ in beeld verschijnt. De functie werkt in heel Europa.

Verder brengt de Flitsmeister-update een aantal kleinere verbeteringen met zich mee. Zo wordt de maximale snelheid tijdens het rijden overzichtelijker weergegeven, kun je aangeven dat je niet gewaarschuwd wil worden voor rood-licht-flitspalen en wordt de app niet afgesloten als je te lang stilstaat in de file. Sinds afgelopen mei waarschuwt Flitsmeister op alle Nederlandse wegen voor flitsers en controles.

Flitsmeister voor Android downloaden

De nieuwste versie van Flitsmeister is via onderstaande link te downloaden. De vereiste Android-versie en app-grootte verschilt per apparaat. De update is spoedig ook voor iOS beschikbaar.

Download Flitsmeister in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu