De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Flitsmeister Pro vanaf vandaag ook beschikbaar voor Android

Gijs Ettes
8 mei 2014, 14:11
1 min leestijd
Flitsmeister Pro vanaf vandaag ook beschikbaar voor Android
Flitsmeister Pro

De Pro-versie van Flitsmeister is sinds vorige maand beschikbaar voor iOS en heeft vandaag ook zijn weg naar de Play Store gevonden. Flitsmeister Pro is advertentievrij en laat je de maximumsnelheid checken terwijl je rijdt. Daarnaast kun je de statistieken van je reis en de geschiedenis van de flitsers in Nederland opvragen. De betaalde versie kost 3,59 euro per jaar, maar de makers beloven dat Flitsmeister basis gratis blijft. Je moet dan uiteraard wel tegen de advertenties in de app kunnen.

Lees verder na de advertentie.

Verder kun je met de  Flitsmeister Pro-versie je snelste 0 tot 100 tijd meten en zijn er verschillende ritstatistieken om te check. Naast de introductie van de betaalde variant zijn er nog een aantal verbeteringen aan de verkeers-app toegevoegd. Zo volgt de kaart je  automatisch wanneer je  Flitsmeister in kaartmodus gebruikt.

Daarnaast is het instellingenscherm verduidelijkt en zijn er een aantal wijzigingen aan het design doorgevoerd. Tot slot is er een nieuwe database van wegen en hectometerpalen toegevoegd en zijn er een x-aantal bugfixes doorgevoerd.

Via de link hieronder kun je Flitsmeister downloaden. De grootte van de app en de minimale Android-versie die is vereist, verschilt per apparaat.

Download: Flitsmeister (gratis/€3,59)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu