De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Android-versie Flitsmeister laat je nu routes plannen

Gijs Ettes
24 februari 2015, 9:30
2 min leestijd
Android-versie Flitsmeister laat je nu routes plannen

In navolging van de iOS-versie is ook de Android-app van Flitsmeister voorzien van de optie om routes naar je bestemming in te stellen, zo laten de makers aan Android Planet weten. Momenteel maken 725.000 Nederlanders gebruik van de populaire file- en flits-app.

Lees verder na de advertentie.

Meer over de Flitsmeister routeplanner

De Flitsmeister routeplanner is handig om direct in je dashboard te zien hoeveel flitsers er staan, hoeveel vertraging je oploopt door eventuele files en wanneer je ongeveer aankomt op de plaats van bestemming. Daarnaast kun je bestemmingen toevoegen als favoriet als je verwacht er vaker naartoe te navigeren.

Tijdens het plannen van een route geeft de app je drie mogelijkheden, zodat je trajecten met veel flitsers desgewenst kunt ontwijken. Op die manier helpt Flitsmeister je sneller en zonder boetes je bestemming te bereiken. Standaard wordt overigens de snelste route geselecteerd.

De Flitsmeister routeplanner maakt de app geen volwaardige navigatie-app; je zult nog steeds de blauwe borden op de weg in de gaten moeten houden voor het nemen van de juiste afslag. Wel wordt er nauwkeurige informatie als aanvulling op je reis gegeven en heb je (sinds deze update) de optie om te beoordelen of bepaalde flitsers wel of niet hebt gezien. Tot slot is de laatste versie van Flitsmeister zuiniger met data; ook je databundel zal dus blij zijn met de update.

Flitsmeister voor Android downloaden

Flitsmeister is een must voor iedereen die regelmatig op de weg zit. De app informeert je over flitsers, trajectcontroles, wegafsluitingen, ongelukken, het ontstaan en de lengte van files en meer. Het succes van Flitsmeister is mede te danken aan de grote community die flitsers aan- en afmeldt en ervoor zorgt dat de informatie in de app accuraat is. De laatste versie van de Android-versie download je via onderstaande link.

Download Flitsmeister in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu