Floating Music Widget: muziekwidget die altijd en overal zichtbaar is

Floating Music WidgetFloating Music Widget is een zwevende muziekwidget die overal en altijd zichtbaar is. En dat is handiger dan je denkt. Wanneer de app geactiveerd is, wordt een zwevend schermpje weergegeven dat je naar eigen wens kunt verplaatsen. Hij zweeft over elk venster en kan in grootte worden aangepast. Zo heb je altijd toegang tot je favoriete muziek; overal op je Android-toestel, zowel smartphones als tablets.

De app biedt echter niet heel veel functionaliteit. Je hebt alleen de mogelijkheid om nummerinformatie te bekijken, het nummer te pauzeren en het vorige of volgende nummer af te spelen. Dat is het. De app weergeeft wel een albumhoes – altijd fijn – en de broodnodige informatie die je nodig hebt.

Floating Music Widget kan ook weg

FloatingMusicWidget2Hoewel de app altijd in de voorgrond is, kunnen gebruikers de app ook minimaliseren door twee keer op het venster te drukken. Openen gaat door lang de homeknop in te drukken. Dit geeft je de optie om Google Now of Floating Music Widget op te starten.

De app werkt met een reeks aan muziekspelers, waaronder de officiële Play Music-app en Poweramp, Droidsound en Yandex.Music. Floating Music Widget is gratis in Google Play te downloaden.

Download: Floating Music Widget (gratis)

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Check ook ons artikel over Android widgets, met de beste tips en widgets voor jouw toestel!

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.