Floating Music Widget: muziekwidget die altijd en overal zichtbaar is

Redactie
6 augustus 2013, 21:09
1 min leestijd
Floating Music Widget: muziekwidget die altijd en overal zichtbaar is
Floating Music Widget

Floating Music Widget is een zwevende muziekwidget die overal en altijd zichtbaar is. En dat is handiger dan je denkt. Wanneer de app geactiveerd is, wordt een zwevend schermpje weergegeven dat je naar eigen wens kunt verplaatsen. Hij zweeft over elk venster en kan in grootte worden aangepast. Zo heb je altijd toegang tot je favoriete muziek; overal op je Android-toestel, zowel smartphones als tablets.

De app biedt echter niet heel veel functionaliteit. Je hebt alleen de mogelijkheid om nummerinformatie te bekijken, het nummer te pauzeren en het vorige of volgende nummer af te spelen. Dat is het. De app weergeeft wel een albumhoes – altijd fijn – en de broodnodige informatie die je nodig hebt.

Lees verder na de advertentie.

Floating Music Widget kan ook weg

FloatingMusicWidget2

Hoewel de app altijd in de voorgrond is, kunnen gebruikers de app ook minimaliseren door twee keer op het venster te drukken. Openen gaat door lang de homeknop in te drukken. Dit geeft je de optie om Google Now of Floating Music Widget op te starten.

De app werkt met een reeks aan muziekspelers, waaronder de officiële Play Music-app en Poweramp, Droidsound en Yandex.Music. Floating Music Widget is gratis in Google Play te downloaden.

Download: Floating Music Widget (gratis)

Check ook ons artikel over Android widgets, met de beste tips en widgets voor jouw toestel!

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu