Floating Touch: intuïtieve Android app om instellingen mee te beheren

Redactie
10 juli 2013, 16:45
1 min leestijd
Floating Touch: intuïtieve Android app om instellingen mee te beheren
floating touch

De Chat Heads van Facebook waren een groot succes: ze werken snel, gemakkelijk en stabiel. Datzelfde idee wil Floating Touch nabootsen, alleen dan voor een nieuwe manier om rap je favoriete instellingen te bereiken. Floating Touch biedt een cirkeldiagram met allerlei snelkoppelingen waarmee je verschillende acties uit kunt voeren, zoals de Bluetooth, wifi of het geluid beheren. En je kunt zelf helemaal bepalen welke icoontjes jij in de cirkel wil weergeven.

Floating Touch activeert een klein bolletje dat je op elk gewenst moment kunt indrukken, waarna een cirkel met de acties wordt opengeklapt. Het kleine bolletje kun je overal op je scherm heen bewegen en het wiel is voorzien van snelkoppelingen en acties van instellingen, het geheugen vrijmaken, een knop om het scherm mee te vergrendelen en een homeknop.

Lees verder na de advertentie.

Floating Touch pro download

De app is geheel gratis te gebruiken, maar om de weergegeven acties in de cirkel aan te passen moet een in-app aankoop van 2 dollar worden gedaan. Dit geeft gebruikers wel de mogelijkheid om vrijwel elk detail van Floating Touch aan te passen, zoals de grootte van een app-icoon, het creëren van verschillende folders of een eigen icoontje aan het kleine bolletje te geven. Hierdoor kun je het bolletje net als een Chat Head laten ogen. Een leuke feature.

Download: Floating Touch (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu