FluffyCraft: red de Fluffies met behulp van de zwaartekracht

Redactie
29 september 2011, 15:00
1 min leestijd
FluffyCraft: red de Fluffies met behulp van de zwaartekracht

FluffyCraft is een puzzelspel dat er bijzonder kleurrijk uitziet. Doel van het spel is om met de grote Fluffy de kleine Fluffies te redden. Hiervoor moet je de grote Fluffy lanceren door deze op een springkussen laten te vallen. Ook moet je diverse objecten verplaatsen om alle Fluffies weer terug te krijgen. Het spel zit goed in elkaar, hoewel het ontbreekt aan extra features.

Het spel leent veel ideeën van andere spelletjes zoals Angry Birds. Ze kun je hier ook sterren verdienen, die staan gelijk aan het aantal Fluffies dat je redt. In plaats van vogels te lanceren met een katapult, lanceer je de grote Fluffy met een springkussen. Voordat je begint moet je alle objecten goed plaatsen, dan laat je de zwaartekracht zijn werking doen. Omdat je steeds meerdere oplossingen hebt kun je blijven spelen. Een nadeel is dat het ontbreekt aan sociale features zoals OpenFeint of de mogelijkheid om scores te delen via Facebook of Twitter.

Lees verder na de advertentie.

Om FluffyCraft te spelen heb je minimaal Android 2.1 nodig. Er is een gratis versie van de game die je kunt downloaden die je zeven levels biedt. Om alle achttien levels te spelen zal je de volledige versie voor 75 eurocent moeten aanschaffen. Meer FluffyCraft levels zijn in de maak en zullen als gratis update worden aangeboden.

Downloaden via Android Market: FluffyCraft Lite (gratis)

Downloaden via Android Market: FluffyCraft (€0,75)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu