De Samsung Galaxy S21 FE nu tijdelijk met €96 korting!

Flyperlink: handige vliegende browser voor Android

Gijs Ettes
2 februari 2016, 19:11
1 min leestijd
Flyperlink: handige vliegende browser voor Android

‘Laat vliegen de link’, zo valt te lezen op de Google Play-pagina van Flyperlink. Hoewel de beschrijving anders doet vermoeden, zit deze nieuwe browser voor Android slim in elkaar.

Lees verder na de advertentie.

Vliegende browser

Flyperlink geeft je de optie om links die je aanklikt in andere apps te openen in vliegende bubbels, om ze vervolgens in een kleiner venster te  bekijken. Handig als je snel wilt schakelen tussen verschillende sites en niet wilt dat ze allemaal fullscreen worden geopend. De bubbels kun je zelf een plek geven aan de linker- of rechterzijde van het scherm, zodat ze niet in de weg zitten en je kunt doorgaan waarmee je bezig was. Door ze in te houden en naar onder te schuiven, sluit je pagina’s af.

In de basis is Flyperlink vergelijkbaar met Link Bubble, want ook deze app kan sites op de achtergrond inladen. Flyperlink is qua functionaliteit wat beperkter, maar wel een kleinere download en compatibel met meer  Android-toestellen. Ook handig is de (betaalde) mogelijkheid om sites in een kleiner venster weer te geven, zodat je alsnog je homescreen ziet wanneer je een bubbel opent. Het openen en delen van pagina’s gaat bovendien supersnel, al ontbreken opties als een leesmodus en adblocker. Wel is er een toolbar om pagina’s te delen of een desktopweergave te tonen.

Flyperlink downloaden in Google Play

Flyperlink is gratis beschikbaar in Google Play, maar voor de modus om pagina’s in een kleiner venster weer te geven, dien je 1 euro te betalen. Met deze in-app aankoop verdwijnen ook de advertenties, die gelukkig alleen terugkomen in de instellingen. Flyperlink is 1,7MB groot en vereist Android 4.0+.

Download Flyperlink in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu